GWW

  Grond- Weg- en Waterbouw, een brede sector waarmee wij ook breed betrokken zijn. 
  Van voorbereiding tot eindoplevering is het onze taak om u te ontzorgen waar nodig. 
  • visuele opnames
  • nulmeting dtm m.b.v. gps, total station, 3d scan of drone
  • ontwerp maken 2d en 3d 
  • freesplannen maken
  • civil engineering van SO tot UO
  • maatvoering
  • revisie meting conform NLCS of BGT

3D Machinebesturing

3d systemen op grondverzet- en wegenbouwmachines zijn niet meer weg te denken.

Onze tekenaars hebben veel ervaring en door korte lijnen kunnen wij snel schakelen. We zijn praktisch ingesteld en denken mee hoe het model het beste kan worden opgebouwd. Daarnaast luisteren we naar de klant en vernemen graag feedback van de machinisten. Want die moeten nog steeds het werk maken! 

Wij leveren de machinebestanden aan, kant en klaar voor gebruik. In veel gevallen kunnen we de bestanden direct op de machine zetten via de cloud. Lukt het niet met het inladen van de modellen dan helpen we graag, onze tekenaars volgen de product updates en krijgen training. Zo wonen we ook machinistentrainingen bij. 

Dient er eerst een nulmeting te worden gedaan of achteraf een eind (revisie) meting. Wij kunnen voor u het complete pakket aanbieden!

 Topcon 3d-OfficeTrimbleDigPilotLeica

Survey (peilen)

Om vaarwegen bevaarbaar te houden is het belangrijk dat grachten, singels, kanalen, rivieren en havens regelmatig opgenomen worden. Bij bagger- en landaanwinningsprojecten is het van belang dat het project voor aanvang werk opgenomen wordt en waneer het werk gereed is.

Met onze peilboot kunnen we de bodemhoogtes inmeten. Deze ingewonnen wordt geprocessed, gecontroleerd (spikes) en verwerkt naar kleurenkaarten en profielen. Door het toevoegen van een leggerprofiel of 3D model kunnen we eenvoudig volumes bepalen. 

Tevens wordt veelal gebruik gebruikt van onze diensten voor het maken van een ontwerp na de peiling. We kunnen daarbij aangeven hoeveel het verwachte aantal grondverzet is, desgewenst per (bagger)vak. 

De peilboot bevat single beam echolood i.c.m. RTK GNSS. 

 

Bouw Industrie Digitaal Meten bij Infra Gron Weg en Waterbouw 3D Laserscannen

Digitaal Meten Bouw, Industrie, Infra
images/achtergronden/quad4.jpg